zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Grote medailleoogst voor O&O turnsters en turners

6 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Voorbije weekend kenden de selectie-afdelingenmeisjes/dames en jongens/heren van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O een ware medailleoogst van maar liefst achtenveertig stuks eremetaal.

De meisjes/dames-selectie bond in Den Haag de strijd aan bij de door G.V. Donar georganiseerde Bosancup. De dames lieten zich niet onbetuigd. Tien maal goud, dertien maal zilver en negen maal brons was haar deel.

De prijzen werden veroverd door:
Suzanne van Kunsel –brons op vloer en zilver op brug, Lisa Schouten - brons op brug, Denise Leijten – brons op sprong , Suzanne Esmeijer zilver op balk, Esmee Snijder brons op sprong en zilver op brug Sydney v/d Burg goud op brug, Anouk Tieman goud op balk en vloer, Milou van Schijndel brons op sprong en zilver op vloer, Anna Rosmulder zilver op meerkamp en goud op brug, Suzanne van Alebeek zilver op brug, goud op balk en goud op meerkamp, Naomi v/d Vliet brons op vloer, zilver op balk, goud op brug en goud op meerkamp, Joan Kouwenhoven brons op sprong en vloer, Faye Bax brons op vloer, zilver op balk, goud op sprong en zilver op meerkamp, Marit Kooiman zilver op brug Milou Antheunisse zilver op brug en sprong, goud op vloer en zilver op meerkamp

De jongens/heren-selectie kwam in actie bij de in Bergschenhoek georganiseerde Open Zuid/Hollandse Kampioenschappen. De turners noteerden negen maal goed, drie maal zilver, driemaal brons en een medaille voor de vierde plaats.

Het goud kwam in handen van Jayden Paton (benjamin/ tal.div. ), Kenji Paizs (instap/tal.div.), Mitchel de Haas (pupil/tal.div.), Soualiman Tajjiou (instap/2 de div.), Koen Kappetijn (jun.I/2 de div.), Thomas van der Helm (jun.I/1 ste div.), Thomas Kok (jun.I/2 de div.), Dyon Purperhart (jun.II/1 ste div.), Bart de Ruiter (sen./2 de div.)

Het zilver ging naar Jonah Sluimer (jeugd/3 de div.), Damian Scheper (jun.I/2 de div.), Rens Hoofs (jun.II/2 de div. ).

Het brons was voor Ruben Reedijk (jeugd/3 de div.) Tim Blaauwkamp (jun.I/2 de div.), Jordy Hagestein (jun.II/2 de div.)

De vierde prijs werd behaald door Jelle van der Zouwen (jeugd/3 de div.’)

Lees meer over:

turnen
Deel dit bericht met je vrienden!