donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

De vakantieopvang van Yes Kinderopvang is een feestje

2 juni 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Boswachter spelen, huttendorp bouwen, helpen in een verzorgingstehuis, een korfbalclinic en een bezoek aan de brandweer. Van deze en nog veel meer activiteiten en uitstapjes, hebben de kinderen al genoten tijdens de vakantieopvang van Yes! Kinderopvang. Het is een feestje om mee te doen aan de bijzondere vakantieprogramma’s van Yes Kinderopvang. Iedere vakantie organiseert Yes weer andere leuke activiteiten en uitstapjes.

Veel leuker dan thuis zitten
In de vakanties naar Yes! gaan is veel leuker dan thuis zitten, ook al zijn ouders thuis. Want de kinderen maken samen veel plezier en genieten van leuke uitstapjes tijdens de vakanties. Zo zijn de kinderen bijvoorbeeld naar Avifauna, Drievliet, Speeltuin West, de Speelfabriek en het Mastbos geweest. Of een rondleiding in De Kuip, hoe leuk is dat?! Marith vertelt over het uitstapje naar Avifauna: ‘Er was een leuke speeltuin met een spookhuis en ook nog vogels.’

Avantika vond het zo leuk dat ze nog een keer met papa ernaar toe wil. De kinderen kregen namelijk een vrijkaartje. Ook Brimm heeft een leuke dag gehad en vertelt: ‘De papegaaienshow vond ik het leukst, omdat de vogels met de muziek mee deden.’ Niet alleen de kinderen maar ook pedagogisch medewerker Vanja kijkt terug op een geslaagd uitje: ‘Ik vond het een superleuk uitje met een goede balans tussen educatie (allerlei verschillende vogels en vogelshows) en lekker spelen in de speeltuin met onder andere drie grote glijbanen en trampolines. De kinderen waren erg enthousiast over dit uitje. En als de kinderen genieten, genieten wij ook.’

Kom je ook naar de vakantieopvang?
Er zijn kinderen die alleen in de vakanties komen, en kinderen die in de schoolweken én in de vakanties komen. Ook zijn er kinderen die alleen in de schoolweken naar de BSO komen. Dit kan allemaal bij Yes, en al vanaf één dag per week. Ook bent u niet verplicht om alle schoolvakanties van de opvang gebruik te maken. In combinatie met BSO in de schoolweken kan dit al vanaf 7 weken per jaar (in Ridderkerk vanaf 8 weken per jaar), en losse vakantieopvang kan al vanaf 9 weken per jaar (in Ridderkerk vanaf 10 weken per jaar). U bepaalt dan zelf in welke vakantieweken en op welke dagen uw kind naar de vakantieopvang komt. Daarnaast kunt u onbeperkt ruilen. De vakantieopvang is geopend van 07:00 tot 18:30 uur. Niemand hoeft zich dus in de schoolvakanties te vervelen en alleen thuis te zitten.

Zie ook:

Lees meer over:

yes bso vakantieopvang
Deel dit bericht met je vrienden!