maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

NK Brons voor duo den Otter / Stepanov

23 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bij de in Oostwold gehouden Nederlandse kampioenschappen ritmische gymnastiek C-niveau hebben Larissa den Otter en Olivera Stepanov met hun duo-optreden beslag gelegd op het nationale brons.

Larissa en Olivera, beiden elf jaar en lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O turnden hun Nederlands kampioenschap in de pré-juniorcategorie. Zij zagen hun bronzen hoepelcompositie gewaardeerd met 9,300 punten.

Het duo Tessa van den Berg en Ilse van Dam bonden de strijd aan in junior-klasse. Ook zij kwamen in actie met een hoepeloefening. Door een kleine misser bij de 2 de wissel ging het zicht op eremetaal in rook op. Zij kwam slechts 0,35 punten tekort. Met 8,400 punten eindigden zij op de vierde plaats

De met elan uitgevoerde individuele optredens van Amy Koedoot, Caitlynn Bezemer en Tessa van den Berg kregen goede waarderingen maar waren niet voldoende voor een podiumplaats.

Lees meer over:

nk turnen o&o
Deel dit bericht met je vrienden!