vrijdag 16 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Jongtalent in de prijzen

9 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De jongtalent meisjes van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O hebben in Barendrecht bij de districtsfinale van Zuid-Holland een knappe prestatie neergezet. Met zes gouden en een bronzen medaille waren zij het succesvolste equipe.

Bij de mini’s kwam Lucy Verwaard met 55,325 als beste uit de strijd. Daarbij pakte zij op vloer en sprong eveneens het goud. Cheyeanne Roumou eindigde all-round op de vijfde plaats en liet zich bij sprong het brons omhangen.

In de categorie pré-instap trok Christine Lorse aan het langste eind. Zij werd eerste met 55,925 punten en eiste verder bij brug en vloer het goud voor zich op.

Lees meer over:

gymnastiek turnen
Deel dit bericht met je vrienden!