donderdag 2 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Natuur- en milieuspel tijdens de week van schoon water

6 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - “t Weetpunt heeft in deze week van “Schoon water” afgelopen woensdagmiddag 4 mei een natuur en milieuspel aangeboden aan alle bezoekers.

53 enthousiastelingen kwamen na dat de pers het had aangekondigd op dit levend ganzenbord spel af. BSO Yes heeft genoten van dit leuke spel in de buitenlucht. Alle deelnemers kregen bij de start een flesje schoonwater mee voor onderweg. En een dobbelsteen om het spel in het arboretum munnikepark bij het Develpad in zwijndrecht te spelen.

Heel veel ganzen stonden er rondom en in het park met allerlei wateropdrachten. Ook een regendans moest men maken, maar de zon scheen volop en die bleef gelukkig schijnen. Bij worp 63 bereikten de deelnemers het einde van het spel was iedereen moe gespeeld, mooie prijzen lagen er toen wel op hen te wachten.

Deel dit bericht met je vrienden!