vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Automobilisten trekken zich weinig aan van stopstreep

20 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT - Is het u wel eens opgevallen hoeveel mensen er bij een open brug echt stoppen voor de stopstreep.......? Heel veel mensen trekken zich eigenlijk niets aan van die stopstreep, en rijden gewoon nog een stukje verder. Waarom staat er eigenlijk een stopstreep? Waarom staat die streep een stuk voor de slagboom.......?

Vandaag was het een van onze lezers weer opgevallen. Hij had al een paar keer heen en weer gefietst over de brug, en stond halverwege de middag met zijn auto voor de open Zwijndrechtse Brug. Bij het wachten tot hij weer door kon rijden, viel het hem weer op: Wederom een automobilist die zich niets van de stopstreep aantrekt, en doorrijdt tot bijna bij de slagbomen........

Deel dit bericht met je vrienden!