vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Beleef een gezellige Koningsdag in Zwijndrecht

19 april 2016

ZWIJNDRECHT -  Op Woensdag 27 april is het weer Koningsdag! Voor deze feestelijke gelegenheid organiseert Stichting Oranjefeesten Zwijndrecht in samenwerking met Star Promotions de Oranjemarkt in Zwijndrecht op de Burgemeester de Bruïnelaan en in de Prins Mauritsstraat.

Op de Oranjemarkt vindt u vele artikelen. Een aantal voorbeelden zijn kleding, modeaccessoires, drogisterijartikelen, schoeisel, multimedia artikelen, woondecoratie, planten en bloemen enz.

De tweedehandskramen staan op het Oranjeplein. En in de Emmastraat, Julianastraat en de Prins Hendrikstraat zal een kinderrommelmarkt plaatsvinden.

Ook voor de lekkere trek kunt u terecht op de Oranjemarkt. Er zullen kramen en wagens staan met diverse snacks en etenswaren, frisdrank, koffie of thee en andere lekkernijen.

Naast de Oranjemarkt organiseert Stichting Oranjefeesten Zwijndrecht een uitgebreid programma aan andere leuke activiteiten voor jong en oud. De feesttent zal dit jaar geplaatst worden op het Maas / Veerplein. Op het Raadhuisplein staat er een bierwagen met terras.

Bron Zwijndrecht en omstreken

Deel dit bericht met je vrienden!