dinsdag 20 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Inschrijving woningen centrum Heerjansdam gestart

18 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Na het wooncentrum Midden-Inn is binnenkort het tweede grote project van Woningbouwvereniging Heerjansdam klaar: woongebouw ’t Centrum in de kern van Heerjansdam. De inschrijving voor deze woningen is afgelopen vrijdag 15 april van start gegaan.

Het woongebouw bevindt zich op de hoek van de Nijverheidsstraat en de Kromme Nering, vlakbij de winkels in de kern van het dorp. De woningen zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. De kale huurprijzen variëren van 630 euro tot 810 euro. Naast het creëren van sociale woonruimte geeft de Woningbouwvereniging Heerjansdam met het project ook invulling aan een andere doelstelling: het verbeteren van de bebouwde kom rondom de kerk. Naast de appartementen zitten er ook een winkelruimte en geldautomaat in het gebouw.

Inschrijven
Inschrijven voor een appartement kan via de website van WoonKeus Zwijndrecht: www.woonkeus.nl. Wilt u meer informatie over de woningen, neem dan contact op met Woningbouwvereniging Heerjansdam via 078-6772118 of info@wbvheerjansdam.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!