zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Winst voor Albatros A en reserves

11 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag was er winst voor de A1 van de Zwijndrechtse korfbalvereniging CKV Albatros. Ook de reserves wisten 2 punten te pakken. Het vlaggenschip liet de punten liggen.

A1 boekte een moeizame overwinning op Oranje Wit A2. Via 3-1, 6-2 en 11-4 bij rust werd de eerste helft prima afgesloten. Na rust scoorde de thuisploeg maar liefst 20 minuten niet en werd het bij 11-10 nog billen knijpen. Gelukkig kon het tij weer gekeerd worden en werd de voorsprong hersteld: 17-12. Ook A2 boekte een prima overwinning op Vriendenschaar, 12-9.

Het 2e trof rode lantaarndrager Nieuwerkerk 4 waar in september met 4-20 van gewonnen werd. Ook nu werd het een ruime overwinning, 18-6 na een 9-5 ruststand. Alle acht spelers kwamen tot scoren. Albatros 1 gaf de wedstrijd tegen Fortis aan het eind van de eerste helft weg. Via 4-5 werd het 6-12 bij rust en in de tweede helft kon het gat niet meer gedicht worden. Er lijken te veel spelers uit vorm en er stond geen ploeg in het veld die wilde investeren in scherp verdedigen. Het veldseizoen draait voor Albatros 1 uit op een grote deceptie en zaterdag zal op het gras van Korbatjo gepresteerd moeten worden om niet in grotere problemen te raken.

Verder was er winst voor B2, B3 en B4. B2 versloeg Merwede met 15-8. B3 was beter dan Vriendenschaar, 8-4. En B4 won met 10-4 van PKC.

De grootste uitslag is deze week voor E3 dat Triade E1 met maar liefst 22-4 wist te verslaan. Ook F3 wist veel doelpunten te maken, zij wonnen met 20-6 van PKC.

Afgelopen zaterdag debuteerde er ook nog een team. F8 speelde haar eerste competitiewedstrijd tegen een veel grote tegenstander, maar wist wel 3 keer te scoren! Helaas wist Kinderdijk er iets meer te scoren, 3-22, maar de kleine kanjers van Albatros bleven lachend in het veld staan! Het andere debuterende team dit veldseizoen F7, wist het eerste punt te pakken! 7-7 tegen PKC.

 

Lees meer over:

albatros zwijndrecht
Deel dit bericht met je vrienden!