vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Groot speelparadijs bij de Roerdomp

11 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Donderdagmiddag 7 april veranderde kindcentrum De Roerdomp tijdens de jaarlijkse voorjaarsmarkt in een groot speelparadijs voor de kinderen van Dribbel (kinderopvang), De Kim (christelijk basisonderwijs) en De Twee Wieken (openbaar basisonderwijs).

Er was van alles te beleven. De kinderen konden zich laten schminken en meedoen met stokvangen, darten, blikgooien en spijkerpoepen. Er was een levensgroot Twister, een stormbaan voor de kinderen van de bovenbouw en springkussens voor de jongere kinderen.

De Toppie-mascotte bracht een bezoek aan de markt. Tussen alle activiteiten door konden de kinderen en hun ouders genieten van het heerlijke eten dat was verzorgd door de mensen van de Ondersteuningsboulevard. Als klap op de vuurpijl was er ook een taartenwedstrijd waarvoor de kinderen voordat de voorjaarsmarkt losbarstte hun eigen bakcreaties hadden ingeleverd. Deze taarten werden verkocht aan de bezoekers van de markt. De opbrengst hiervan gaat naar ‘Make a Wish’. Volgens de deskundige jury onder leiding van Saskia van Taartshoppie was de taart van Adora Tak uit groep 7 de absolute winnaar. Alle kleine en grote voorjaarsmarktbezoekers hebben genoten van het heerlijke weer, alle activiteiten en al het lekkers.

Op de foto’s: Alle kleine en grote bezoekers aan de voorjaarsmarkt van De Roerdomp genoten van het heerlijke weer, het speelparadijs en al het lekkers.

 

Lees meer over:

toppie speelparadijs de roerdomp
Deel dit bericht met je vrienden!