vrijdag 16 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Soulaiman Tajjiou pakt goud

4 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - O & O-turner Soulaiman Tajjiou heeft bij de  in Waddinxveen gehouden kwartfinale van het Nederlands kampioenschap beslag gelegd op het goud. De tienjarige Soulaiman turnde zijn kwartfinale in de instapklasse en wist met een fraai puntentotaal van 107,15 punten als eerste uit de strijd te komen. Zijn even oude ploeggenoot Daniel Qualm pakte met 105,95 punten knap het brons.

In de jeugdcategorie miste Ruben Reedijk met 65,25 punten net het erepodium. Hij kwam slechts 0,35 punten tekort voor het eremetaal. Gijs Zijderveld werd 64,45 punten zevende, Jelle van der Zouwen met 63,45 punten tiende. Door een volledig mislukte sprong in de laatste wedstrijdronde zag Paul de Jong het zicht op eremetaal alsmede het startbewijs voor de halve  finale in rook op gaan.

Bij de junioren-I kwamen Kevin van Sonsbeek en Leon van der Wel in actie. Beiden turnden een verdienstelijke wedstrijd en wisten zich te plaatsen zich voor de halve finale.

Lees meer over:

gymnastiek turnen o en o
Deel dit bericht met je vrienden!