donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Zilver voor Rosalie van den Berg

4 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 2 april werd in de aanloop naar het Nederlands kampioenschap door de K.N.G.U. (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) in Twello de 2de plaatsingswedstrijd ritmische gymnastiek georganiseerd

Rosalie van den Berg, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, wist daarbij in de pre-junior-klasse-B met 16,900 punten beslag te leggen op het zilver. De oefening zonder materiaal werd gewaardeerd met 8,950 punten. Haar balcompositie met 7,050 punten.

Bij de senioren-B kwam Noa Reijmers slechts 0,15 punten te kort voor het ereschavot. Met 20,250 punten werd zij verdienstelijk vierde. Een zelfde lot onderging Cheryl van der Perk bij de junioren-B.

Met een verschil van 0,05 punten op nummer drie werd zij met 16,800 punten vierde. In deze categorie was het  bovenin in zijn totaliteit dringen. Fenne Dijkstra werd met 16,200 punten zevende en Tessa de Vroomen met 16,100 punten achtste.

Bij de benjamins kwam Manon Wassink met 15,05 als zevende uit de strijd.

Lees meer over:

gymnastiek kngu ritmische
Deel dit bericht met je vrienden!