zondag 13 juni 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatros klaar voor de veldcompetitie

Albatros klaar voor de veldcompetitie

29 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT -  De korfballers van het Zwijndrechtse Albatros zijn klaar voor de tweede helft van de veldcompetitie. Op zaterdag 2 april gaat de korfbalcompetitie van start voor de 45 teams van de club. Afgelopen zaterdag oefende een aantal teams alvast met wind en zon. Albatros 1, 2, 3 en A1 speelden in Leiden een oefenpot tegen Pernix. A2 en het 3e wonnen nipt, het 2e verloor ruim en het eerste team boog een 12-9 achterstand bij rust om naar een 17-17 gelijkspel.

Het vlaggenschip zal in de veldcompetitie a.s. zaterdag starten met een uitwedstrijd bij IJsselvogels en de van een achillespeesblessure herstelde Leon Teunissen is weer terug in de basis. De positie op de ranglijst biedt weinig hoop op de titel maar bij winst op de Moordrechtse ploeg is de 3e plaats weer terug gewonnen.

Runner-up Albatros 2 mag geen fout maken bij IJsselvogels 2 en A1 start als koploper in de 1e klasse met een wedstrijd tegen het laaggeplaatste Nieuwerkerk A2.

Thuis op sportcomplex Develstein spelen 16 teams waaronder het G-team dat Velocitas en Thor ontmoet. Het G-team is op zoek naar revanche voor de slecht verlopen laatste competitiedag in de zaal.

Fotobijschrift: de seniorenselectie is klaar voor de veldcompetitie

Lees meer over:

albatros selectie veldcompetitie
Deel dit bericht met je vrienden!