zondag 18 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Nederlandse mannen turnen naar winst tegen Spanje

7 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De Oranjemannen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O,  Bart Deurloo, Frank Rijken en  Anthony van Assche,  hebben bij de in Nijverdal gehouden interlandwedstrijd tegen Spanje een flink aandeel gehad in de overwinning.

Deze interland vond plaats ter voorbereiding op het aanstaande Olympisch-test-event in Rio de Janeiro (Brazilië) De ploeg bestond verder uit Michel Bletterman (Topsport Noord –Heerenveen), Glen Schmink (SV PAX – Haarlemmermeer) en Yuri van Gelder (Flik Flak – Den Bosch)

Het Nederlandse equipe was met 342,60 punten tegenover 333,70 punten van de Spaanse mannen overtuigd winnaar van internationale treffen.

Met voltige en ringen bouwden de Nederlanders meteen een voorsprong van negen punten op. Leverden  op sprong en brug hierop wat in maar herstelde zich overtuigend op rek en vloer.

In het individuele klassement kwam Bart Deurloo met een zeer fraaie totaalscore van maar liefst  89,35 punten als beste uit de strijd. Frank Rijken pakte met 83,95 punten de derde plaats en Anthony van Assche turnde zich naar een vijfde plaats.

Lees meer over:

turnen interland
Deel dit bericht met je vrienden!