dinsdag 11 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Passion4Kids uniek muziekevenement bij De Notenbalk

3 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Christelijk kindcentrum De Notenbalk maakt er een traditie van: net als vorig jaar voeren kinderen en leerkrachten de Passion4Kids op. Op 23 maart, de woensdag voor Pasen, verzorgen zij wederom het unieke muziekevenement naar het voorbeeld van de bekende tv-productie The Passion.

Passion4Kids vertelt het paasverhaal uit de Bijbel over het lijden, het sterven en de opstanding van Jezus. Vanaf 18.30 uur trekken - net als op televisie - de kinderen, ouders en medewerkers van De Notenbalk met een groot verlicht kruis door de straten van de wijk Heer Oudelands Ambacht. Hun tocht eindigt bij het hoofdpodium op het plein van het kindcentrum.

Daar barst om 19.00 uur het spektakel los met zang, dans en spel. De voorbereidingen zijn in januari gestart. De kinderen van groep 5 tot en met 8 hebben auditie gedaan en zijn daarna onder begeleiding van een zangcoach druk aan de slag gegaan om de bekende

Nederlandse popliederen uit hun hoofd te leren. Ook hebben ze filmbeelden gemaakt bij Restaria De Patrijs en bij het politiebureau in Sliedrecht. Deze opnames zijn mooi en ook best spectaculair geworden. Tijdens het evenement worden ze geprojecteerd op een groot scherm om het verhaal nog meer kracht bij te zetten.

Publiek welkom
Belangstellenden voor de tocht met het kruis zijn vanaf 18.30 uur welkom. Wilt u de uitvoering van Passion4Kids bijwonen, dan bent u vanaf 18.50 uur welkom op het plein van De Notenbalk, Bazuinstraat 26, waar van 19.00 tot 20.00 uur de Passion4Kids wordt opgevoerd.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!