maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Zilver voor Naomi Visser

29 februari 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bij het voorbije weekend in Heerenveen georganiseerde Sidijk Gymnastics Tournament heeft Naomi Visser, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, beslag weten te leggen op het zilver.

De veertienjarige Naomi Visser,  lid van de Jong Oranje Selectie, bond de strijd aan in de categorie junior-FIG. Op sprong was zij met een score van 13,250 de beste, op balk werd zij met 12,250 punten derde, op vloer (12,150 pnt.)en brug (10,600 pnt.) kwam zij als vijfde uit de strijd. De totaalscore van 48,250 punten was uiteindelijk goed voor het zilver.

De jeugdige Melanie Stout  kwam in actie bij de instappers-N1. In een sterk deelnemersveld turnde zij 53,717 punten bijeen en liet zich daarmee het zilver omhangen.

In de categorie Pupil-1-N2 turnde Lieke Verploegh haar toernooi. Ook zij turnde een goede wedstrijd.

Met haar puntentotaal van 49,708 rangschikte zij zich in de middenmoot.

Lees meer over:

turnen o&o
Deel dit bericht met je vrienden!