zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Slechts 10 wedstrijden bij CKV Albatros

29 februari 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag was een rustige competitiedag bij de Zwijndrechtse korfbalvereniging CKV Albatros. Er werden slechts 10 wedstrijden gespeeld.

Van de 10 wedstrijden werd er 6 keer gewonnen door Albatros. C2 wist twee punten te pakken tegen WION, 6-9. B3 speelde een goede wedstrijd tegen Maassluis B3 en wist gemakkelijk te winnen, 11-7. B4 ging rusten met een 1-4 achterstand tegen PKC, maar lieten het er niet bij zitten en knokte zich in de tweede helft terug. De tweede treffer van Sterre de Snoo zorgde voor de winst, 5-4.

A3 trad aan tegen OZC, na het verlies van de vorige keer was Albatros erop gebrand om te winnen. Albatros kwam snel op een 2-0 voorsprong, maar OZC bleef aansluiten en de teams gingen met stand van 7-7 rusten. Ook in de tweede helft bleef het spannend, maar Albatros wist een kleine voorsprong te pakken en deze te behouden, 14-12.

Bij de senioren was er winst voor het 6e en het 8e. Het zesde kwam op een 2-0 achterstand, maar wist deze snel om te buigen in een voorsprong. Deze voorsprong heeft Albatros de hele wedstrijd niet meer weggegeven, 7-14. Het achtste wist nipt te winnen van Nexus, 12-11.

Helaas geen punten voor senioren 9, A5, C3 en C4. Senioren 9 en A5 speelden allebei bij Vriendenschaar. Senioren 9 kon het helaas niet bolwerken tegen de zuivere heren van Vriendenschaar, 16-8. Bij A5 wist Vriendenschaar net de punten weg te pakken door in de laatste mintuut het winnende doelpunten te maken, 8-7. C3 verloor helaas met 2-10 van KOAG en C4 moest te punten afstaan aan Springfield C1, 2-6.

Lees meer over:

voetbal albatros
Deel dit bericht met je vrienden!