zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

F2 team van Albatros is eerste zaalkampioen

15 februari 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag heeft F2 van de Zwijndrechtste korfbalvereniging CKV Albatros als eerste zaalkampioen de bloemen en bekers in ontvangst mogen nemen. Vorige week was het al duidelijk dat F2 de beste van hun poule was, maar het feestje werd afgelopen zaterdag gevierd. Eerst werd er nog een wedstrijd tegen ACKC gespeeld welke werd gewonnen met 7-4, waarna het feestje kon losbarsten.

Ook E1, F3 en F6 deden goede zaken afgelopen zaterdag. E1 speelde een erg goede wedstrijd tegen Merwede E1 en wonnen overtuigend met 20-6. F3 pakte punten tegen Nikantes, 14-6 en F6 won voor de tweede keer tegen koploper SKV en deze keer met maar liefst 27-5.

Winst was er ook voor C1, B1 en A1. C1 won met 11-8 van DeetosSnel. Een pittige wedstrijd tegen Maassluis voor B1, waar gelukkig net aan het langste werd getrokken, 10-12. A1 wist in een zeer spannende wedstrijd tegen PKC A2 nipt te winnen, 18-19.

In een matige wedstrijd tegen Apollo wist het derde toch te winnen en blijft daardoor ongeslagen in 2016. Het zevende team speelde thuis tegen

Nieuwerkerk en begon met een eerste helft met weinig doelpunten, 4-2. Na rust werd de korf gelukkig iets vaker gevonden en was de winst binnen, 15- 13. De wedstrijd van het negende tegen Merwede kende spannende laatste minuten. Na een kleine achterstand wist Albatros op gelijk hoogte en zelfs langszij te komen en zo de winst te pakken,16-15. Geen winst voor senioren 1 en 2. Die Haghe was te sterk voor het vlaggenschip, 27-22. En ook de reserves konden het niet bolwerken tegen HKC, 17-14.

Lees meer over:

korfbal albatros f2
Deel dit bericht met je vrienden!