dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Juf Elly neemt afscheid van De Notenbalk

15 februari 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Elly de Vos gaat met pensioen en neemt na ruim 25 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben afscheid van De Notenbalk te Zwijndrecht. Dit feit kon de school natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan... Afscheid nemen doe je in stijl en met elkaar. Dus werd juf Elly thuis opgehaald met een zeer sjieke koets en paard. Speciaal voor deze dag waren haar zoon en zijn partner overgekomen uit Engeland. Zo was de familie compleet voor deze bijzondere dag.

Bij aankomst op school stonden alle leerlingen en leerkrachten met zakdoekjes klaar in de Bazuinstraat om juf Elly en haar familie binnen te ’ wuiven’. Aansluitend stonden de leerlingen van haar groep 4-5 klaar met mooie bogen waar de juf onder door mocht lopen om vervolgens naar binnen toe te gaan. 

In de hal van onze school zong haar groep 4-5 haar toe met een eigen geschreven lied. Naast deze verrassing had de groep samen met de ouders een heerlijke high-tea voorbereid. Dit was genieten voor zowel de juf en haar familie als voor de kinderen en aanwezige ouders.

Na de gezellige high-tea vond er een receptie plaats in onze hal van de school. Hiervoor waren alle kinderen en ouders uitgenodigd om de juf gedag te komen zeggen. Ook oud-collega’s van de juf en de school waren aanwezig om haar de hand te komen schudden.

Na afloop van de receptie werd juf Elly door het team meegenomen naar Delft voor een workshop bonbons maken. Na dit gezellige samenzijn, knutselen en fröbelen met chocolade werd de dag afgesloten met een lekker etentje. 

De Notenbalk heeft afscheid genomen van een enthousiaste en betrokken leerkracht.

Lees meer over:

afscheid receptie notenbalk
Deel dit bericht met je vrienden!