maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Eremetaal voor RG-Selectie

8 februari 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De RG-selectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O heeft in  Hillegom met succes deelgenomen aan de 2de plaatsingswedstrijd ritmische gymnastiek.

In de junior-duo-klasse was het goud voor het koppel Tessa van de Bergh en Ilse van Dam. Hun hoepelcompositie werd gewaardeerd met 8,233 punten. Hun clubgenoten Amy Koedoot en Merel den Heeten pakten in deze categorie  knap het zilver met 7,967 pnt.

Een gelijk resultaat boekte het koppel Larissa den Otter en Olivera  Stepanov in de Pré-juniorklasse.

Deze turnsters legden beslag op het zilver met een score van 7.767.

Individueel waren er eveneens successen. Bij de benjamins was het de jeugdige Caithlynn Bezemer die met  haar baloefening  het goud voor zich op eiste. Haar score bedroeg 8,3 punten. Amy Koedoot completeerde het geheel met nog een gouden medaille. Zij kwam uit in de Pré-juniorcategorie en zag haar baloefening beloond met 8,700 punten.

Lees meer over:

turnen o&o gymnastie
Deel dit bericht met je vrienden!