zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Yes!-medewerkers volgen workshop So You Think You Can Eat

30 januari 2016

ZWIJNDRECHT - 'Spektakel' in Zwijndrecht was donderdagavond 28 januari het toneel van de inspirerende workshop So You Think You Can Eat.

In de workshop gaat Andy Han -personal trainer, personal coach, voedingsconsulent en eigenaar van diverse sportscholen- in op de werking van voedingsstoffen in het lichaam. Wat breek je af als je lijnt? Hoe werkt je verbrandingsoven?

Wat moet je vooral niet doen als je wilt afvallen of bijkomen? Hoe komt het dat lijnen en diëten geen blijvend positief effect hebben? En hoe kun je dus je goede voornemen om af te vallen, wél realiseren?

Gedreven door zijn ervaringen schetste hij allerlei zeer herkenbare situaties. Voor de één een eyeopener, voor de ander een bevestiging van wat ze al wisten. De workshop was de aftrap van het speerpunt 'vitaliteit en gezondheid' dat in 2016 de focus is van Yes! Kinderopvang.

Onder de noemer 'Voel je fit, voel je Yes!' stimuleert Yes! haar medewerkers om vitaal te worden en te blijven. 'Ik was blij verrast te horen dat een kinderopvangorganisatie vitaliteit en gezondheid als speerpunt heeft gekozen. Dat bewonder ik echt', aldus Andy Han.

Lees meer over:

workshop kinderopvang voeding
Deel dit bericht met je vrienden!