donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

De 25e Alpha-Cursus in de Zwijndrechtse Waard gaat van start

4 januari 2016 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Is er meer? Ontdek het zelf. De 25e Alpha-cursus van Zwijndrecht / H.I. Ambacht gaat woensdag 3 februari van start. De Alpha-cursus biedt iedereen de mogelijkheid om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Op woensdag 27 januari wordt hiervoor de Alpha-introductieavond gehouden.

Meer dan elf miljoen mensen wereldwijd hebben met veel plezier Alpha gevolgd. In Nederland gingen ruim 220.000 mensen je al voor. De cursus bestaat uit tien doordeweekse avonden en een weekend. Tijdens de Alpha-introductieavond hoor je meer over de invulling hiervan, ook hoor je meer over andere cursussen op andere tijden.

De Alpha-introductieavond begint om 19.00u. Zowel op deze avond als op de cursus zelf zijn de volgende elementen terug te vinden: kennismaking met het christelijk geloof, muziek en samen lekker eten. Toegang hiervoor is gratis.

Iedereen is dus van harte uitgenodigd voor de Alpha-introductieavond op woensdag 27 januari om 19.00u) in de Maranathakerk, Koninginneweg 1A, 331 CD in Zwijndrecht.

Voor meer informatie: zie www.alpha-cursus.nl, www.maranathakerkzwijndrecht.nl of neem contact op met Aad v.d. Star, tel: 078-6819788 of mail naar avdstar33@kpnmail.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!