Huldiging sportkampioenen Zwijndrecht met Leontien van Moorsel als speciale gast

17 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Huldiging sportkampioenen Zwijndrecht met Leontien van Moorsel als speciale gast

ZWIJNDRECHT - Op vrijdagavond 20 januari 2017 huldigt de gemeente Zwijndrecht alle sportkampioenen en wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de titel: sportman, sportvrouw, sporttalent, sportveteraan, verenigingsicoon, sportteam junioren en sportteam senioren van 2016.

Prijsuitreiking
Wethouder Jolanda de Witte (Sport) opent om 19.00 uur de avond en maakt samen met de burgemeester Schrijer de winnaars bekend. De presentatie is in handen van Boudewijn de Vries. Platform Sport en Bewegen organiseert de huldiging in samenwerking met de gemeente.

De sporthuldiging is een evenement waarbij de sport centraal staat: er zijn demonstraties door Calisthenics en O&O streetdance en hip hop.

De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 20 januari in de Develsteinhal en duurt van 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur.

Speciale gast sporthuldiging gemeente Zwijndrecht
Niemand minder dan Leontien van Moorsel zal als speciale gast acte de présence geven op deze avond. Welke prijzen Leontien gaat uitreiken, blijft nog even een verrassing.

Leontien is een op en top sportvrouw, bekend van haar wielercarrière zoals de Ronde van Frankrijk, de Olympische Spelen. Leontien werd zelf ook vele malen Sportvrouw van het jaar en daarom is het extra leuk om haar te verwelkomen. Zij organiseert ieder jaar de Leontien Ladies Ride en zet zich vanuit eigen ervaring sinds 2013 in voor het Leontienhuis waar jonge mensen met een eetstoornis worden ondersteund en begeleid.

Sporthuldiging bijwonen
Wilt u de huldiging bijwonen? Stuur dan een e-mail naar sport@zwijndrecht.nl onder vermelding van uw naam en het aantal personen. Informatie kunt u opvragen bij Sandra Vat, stedelijk coördinator via 078 – 770 3683.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.