Denk mee over een 'Centrum voor de Kunsten'

17 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Denk mee over een 'Centrum voor de Kunsten'

ZWIJNDRECHT - Kunst is veelomvattend en iedereen heeft hier zijn eigen ideeën over. Graag willen wij in een brainstormsessie met u van gedachten wisselen over een 'Centrum voor de Kunsten' in Zwijndrecht. Ons doel is het creëren van een plaats waar iedereen, zowel jong als oud, kan deelnemen aan kunsteducatie.

Een plek waar inwoners van de gemeente Zwijndrecht elkaar kunnen ontmoeten, ontwikkelen en inspireren door muziek, dans, theater en andere kunstvormen. Graag nodigen wij verenigingen, ZZP‘ers, buurtbewoners, docenten en andere geïnteresseerden uit om op donderdagavond 26 januari 2017 om 20.00 uur aanwezig te zijn in het gemeentehuis van Zwijndrecht om samen met ons te brainstormen. Na een korte presentatie willen wij: Lisenka Slootweg (Dansant), Dana Gooijer & Dymphna Sturrus (het Theaterhuis), met u de mogelijkheden en de onmogelijkheden in beeld brengen om daarna aan de slag te gaan. We zien u graag donderdag 26 januari.

Lees hier meer informatie over dit inwonersinitiatief.

Dit initiatief wordt ondersteund door Pak Aan, www.pakaanzwijndrecht.nu

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.