Rustig speelweekend bij Albatros

07 december 2015 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - In het Sinterklaasweekend werden er weinig wedstrijd gespeeld bij de Zwijndrechtse korfbalvereniging CKV Albatros. Slechts 7 thuiswedstrijden en 4 uitwedstrijden.

D5 trapte het thuisprogramma af. Na een 4-0 overwinning op Keep-Fit de laatste keer beloofde dit een leuke wedstrijd worden. De wedstrijd ging gelijk op, maar D5 wist een 2-1 voorsprong te pakken. Helaas wist Keep-Fit weer op gelijke hoogte te komen en werd de wedstrijd afgefloten met een 2-2 gelijke stand. In de volgende wedstrijd weet D2 gelukkig wel 2 punten te pakken tegen Eureka, 11-10.

A5 en A5 hadden het geluk helaas niet aan hun zijde en verloren allebei hun wedstrijd. Albatros 10 had meer geluk en wist wel de punten in Zwijndrecht te houden. Albatros 8 speelde een spannende wedstrijd tegen Merwede, helaas trok Merwede net aan het langste eind, 13-14. De wedstrijd tussen Albatros 7 en Korbis ging gelijk op, maar Albatros wist voor rust een voorsprong van 3 punten te pakken door onder andere een mooie treffer van Robert vanuit de hoek van het vak. In het begin van de tweede helft weet Albatros de voorsprong zelfs uit te breiden naar 5 punten, maar dan verliest Albatros haar vorm een weet Korbis weer dichterbij en zelf op gelijke hoogte komen. Korbis zet het scoren door en wint uiteindelijk met 14-16.

In de uitwedstrijden werden er ook nog punten gepakt. E1 won met 12-17 van Merwede E1 en D3 versloeg ACKC met 1-8.