vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Kleuren voor volwassenen is populair, ook bij de Swinhove Groep

26 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 25 november jl. is een aantal ouderen gestart met kleuren voor volwassenen bij de Swinhove Groep, locatie de IJsvogel. In samenwerking met Jeannette Tros van Diensten Wonen met Zorg, een samenwerkingsverband met de gemeente Zwijndrecht, hebben de ouderen een hele gezellige middag gehad. Zij hebben eerst genoten van een kop koffie of thee met een heerlijk gebakje. Daarna zijn zij druk aan de slag gegaan met kleuren. Er zijn mooie mandala’s gekleurd, waar de ouderen volgende week gewoon weer verder mee kunnen gaan. Het kleuren is een welkome afleiding, maar is vooral heel erg gezellig!

Senioren die ook geïnteresseerd zijn in de kleurbijeenkomsten, kunnen meer informatie krijgen of zich telefonisch aanmelden bij Jeannette Tros 06-18425019.

Lees meer over:

swinhove kleuren volwassenen
Deel dit bericht met je vrienden!