vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Regen, daar kikkeren kinderen en medewerkers Yes! van op

23 november 2015

ZWIJNDRECHT - Sinds kort bepalen vrolijke kikkerparaplu’s het straatbeeld als het regent wanneer de scholen uitgaan. Om kinderen en medewerkers droog te houden als ze van school naar de BSO-locatie lopen, heeft Yes! Kinderopvang kikkerparaplu’s aangeschaft. Deze kikkerparaplu’s zien er niet alleen heel vrolijk uit, Yes! Kinderopvang steunt er ook nog eens een goed doel mee, namelijk  Stichting Opkikker.

Stichting Opkikker
Stichting Opkikker verzorgt ‘Opkikkerdagen’. Dit zijn onvergetelijke dagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. De stichting is blij met de steun van Yes! en Yes! Kinderopvang is blij met de zeer goed bij de organisatie passende paraplu’s.

Passend bij de organisatie
De afbeelding van de kikker en de betrokkenheid bij gezinnen sluiten goed aan bij de visie van Yes! Kinderopvang. Yes! is buitengewoon betrokken bij kinderen én bij het netwerk rondom kinderen, zoals ouders, familie, school, buurt, enz. Daarom heeft Yes! besloten om Stichting Opkikker te steunen en deze vrolijke kikkerparaplu’s aan te schaffen. De kinderen en medewerkers van Yes! Kinderopvang zijn erg blij met de paraplu’s, en het straatbeeld wordt er weer een stukje vrolijker door.     

Lees meer over:

kinderopvang kikkerparaplu
Deel dit bericht met je vrienden!