vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Locoburgemeester bezoekt diamanten echtpaar

12 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Maandag 9 november  2015 bezocht locoburgemeester Henk Mirck het diamanten bruidspaar Naujoks – Geilvoet om hen te feliciteren met hun huwelijksjubileum.
 
De heer en mevrouw Naujoks traden  60 jaar geleden op 9 november 1955 in huwelijk. Meneer en mevrouw hebben elkaar in Vlaardingen ontmoet. Meneer werkte daar in de haven en mevrouw ging weleens naar de haven om een glimp van meneer op te vangen.

De heer Naujoks trouwde met zijn vrouw toen hij 23 jaar was. Zijn toekomstige vrouw was toen 19 jaar. Het echtpaar heeft drie kinderen, elf kleinkinderen en negen achterkleinkinderen. Het echtpaar woont sinds geruime tijd in hun prachtige appartementencomplex in Zwijndrecht.

Lees meer over:

diamanten bruidspaar appartement
Deel dit bericht met je vrienden!