dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Nieuwe brandweerauto en open dag brandweer in Heerjansdam

11 november 2015

Zwijndrecht / Heerjansdam -  De brandweer in Heerjansdam neemt een nieuwe brandweerauto in gebruik. Deze wordt zaterdag 14 november officieel overgedragen door burgemeester D. Schrijer en directeur brandweer A. Slofstra. Aansluitend vindt een open dag plaats. Iedereen is welkom tussen 14.00 uur en 17.00 uur om een kijkje te nemen.

In en rond de brandweerkazerne aan de Nijverheidsstraat 2a in Heerjansdam zijn diverse activiteiten, ook voor kinderen. Bezoekers kunnen deze dag informatie inwinnen over het voorkomen van brand. Het belang van rookmelders en vluchtroutes zal door de brandweermensen worden aangetoond.

De open dag staat in het teken van werving. De brandweer in Heerjansdam is op zoek naar nieuwe collega’s. Brandweervrijwilligers staan dag en nacht klaar om een bijdrage te leveren aan de veiligheid in onze gemeente. Bekijk de website www.brandweerzhz.nl voor meer informatie

Lees meer over:

Open Dag brandweer heerjansdam
Deel dit bericht met je vrienden!