vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Politie zoekt getuigen en bestuurder auto na aanrijding 7-jarig jongetje Schoolstraat Zwijndrecht

11 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 7 november is een 7-jarige jongetje aangereden op de Schoolstraat in Zwijndrecht. De auto is doorgereden na het ongeluk. De politie is op zoek naar deze bestuurder en getuigen van de aanrijding.

Het jongetje was zaterdag met vriendjes aan het buiten spelen toen hij rond kwart over 5 opeens tussen twee auto's door de straat op rende. Daar werd hij geraakt door een zwarte auto met Nederlandse kentekenplaten. Mogelijk heeft de bestuurder van de auto niet eens gemerkt van de aanrijding. De auto is in ieder geval doorgereden.

Het jongetje is overgebracht naar het ziekenhuis waar hij een gebroken been en een gekneusde oogkas en gekneusde neus bleek te hebben.

De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto die zaterdag 7 november om 17.15 uur door de Schoolstraat in Zwijndrecht is gereden en daar het jongetje heeft aangereden. Ook komt de politie graag in contact met getuigen van deze aanrijding. U kunt bellen met 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven met 0800-7000.

Lees meer over:

aanrijding getuigen schoolstraat
Deel dit bericht met je vrienden!