vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Drie NK-Tickets voor O&O

10 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De meisjes/dames-selectie toestelturnen van de Zwijndrechste Gymnastiekvereniging O & O hebben  zich bij de in Waalwijk gehouden kwalificatiewedstrijden geplaatst voor de nationale eindstrijd . Deze vindt plaats op 21 en 22 november in Prinsenbeek

In de A-categorie werd de ploeg bestaande uit Faye Boorsma, Vicky Vercauteren en Elyne Bickel met 96,400 punten knap derde.

Een gelijk resultaat was er weggelegd voor de ploeg ui de B-categorie. Dit team was samengesteld uit Renate van ’t Hof, Gabrielle de Man, Cynthia Kroon, Desiree Storm, Xinga Gruis. De dames turnden 95,533 punten bijeen.

Ook in de C-categorie turnde O & O zich naar het ereschavot. De groep met de turnsters Jente van der Kruk, Deandre de Camps, Caitlin de Graaf, Julia Dekkers en Liz Gelderblom kwam tot een eindresultaat van 95,242 punten waarmee zij eveneens een derde plaats voor zich op eiste.
 

Lees meer over:

nk toestelturnen gymnastie
Deel dit bericht met je vrienden!