woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Jaap de Bonte, voorzitter EMM, Koninklijk Onderscheiden

9 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Jaap de Bonte, voorzitter van muziekvereniging EMM, ontving zaterdag 7 november tijdens het IJsselmonde festival in Hoogvliet uit handen van burgemeester Jan van Belzen van Barendrecht een Koninklijk Onderscheiding.

Jaap de Bonte, woonachtig in Barendrecht, heeft de onderscheiding gekregen voor zijn jarenlange inzet voor muziekvereniging EMM uit Heerjansdam. Hij is sinds 1998 niet alleen voorzitter maar ook penningmeester van deze vereniging. Verder verricht hij voor EMM talloze andere taken en is hij trekker van grote jaarlijkse evenementen zoals de donateursactie en de oliebollenactie. Maar ook eenmalige activiteiten zoals een solistenconcours en de viering van het 100 jarig bestaan van EMM zijn bijna volledig op zijn conto te schrijven.

Daarnaast is hij jarenlang bestuurslid geweest van de stichting eiland Ijsselmonde Festival en heeft hij ook bij muziekvereniging Sursum Corda uit Ridderkerk zijn steentje bijgedragen op muzikaal gebied.Burgemeester Schrijer van Zwijndrecht was van de partij om hem namens het college van Zwijndrecht te feliciteren.
 

Lees meer over:

festival muziekvereniging emm
Deel dit bericht met je vrienden!