vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

'Opgegroeid in een land dat niet meer bestaat' fotoboek van Corinne Poleij en Mary-Ann Struijk

3 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Vijftig persoonlijke portretten met herinneringen aan Nederlands-Indië: Nu te lezen en te bekijken in het boek: 'Opgegroeid in een land dat niet meer bestaat.'

Een kleine twee jaar geleden is Mary-Ann Struijk een fotoproject gestart over de generatie die in Nederlands-Indië is opgegroeid. Al snel bleek ze een schrijver nodig te hebben, Corinne Poleij werd bereid gevonden om zich aan te sluiten bij dit Non-profit project.

Corinne kwam al snel met de titel voor het boek, gehaald uit de woorden die haar vader sprak. Hij is 'Opgegroeid in een land dat niet meer bestaat'. Corinne en Mary-Ann zijn nu in de afrondende fase van dit project beland.

Dat maakt dit het beste moment om het boek te bestellen met € 5,00 korting via voorinschrijving.

Het is een boek geworden met 50 portretten van nu, en 50 herinneringen aan toen, zoals de deelnemers hun tijd in Nederlands-Indië hebben ervaren.

Alle deelnemers hebben zichzelf (of zijn door hun (klein)kinderen of andere dierbaren) opgegeven n.a.v. een oproep in het AD. Behalve Wieteke van Dort, haar heeft Mary-Ann speciaal gevraagd om deel te nemen. De reden hiervoor is in het boek te vinden.

Bestellen via voorinschrijving kan hier: Boek bestellen

Tot en met 17 november 2015 is het boek via voorinschrijving te bestellen à voor € 19,95.
Ná 17 november 2015 is het beperkt verkrijgbaar voor € 24,95.

Vijftig herinneringen aan toen, met een lach en een traan. Meer info over ’t boek en het bestellen kan via de website van Fotostudio POPpictures.

Deel dit bericht met je vrienden!