vrijdag 16 april 2021

Alles over Zwijndrecht

O&O turners naar Nederlandse Kampioenschappen

2 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O heeft zich het afgelopen weekend bij de in Beekbergen gehouden kwalificatiewedstrijden met al haar deelnemende ploegen geplaatst voor de nationale teamkampioenschappen die op 14 en 15 november aanstaande plaatsvinden in Alphen aan de Rijn.

Als beste kwam de Niveau-6-ploeg uit de strijd. De ploeg bestaande uit Thomas van der Hel, Dyon Purperhart, Jordy Hagestein, Thomas Kok en Dennis Swinkels turnde 210,50 punten bijeen, goed voor de tweede plaats.

Op niveau-8 had O & O twee ploegen in de strijd. Team-1 samengesteld  met Koen Kappetijn, Leon van der Wel, Kevin van Sonsbeek, Damian Scheper en Damian Manneken kwam slechts 0,4 pnt.  tekort voor het podium. Zij werden met 198,40 pnt. vierde. Team-2 met de turners Tim Blaauwkamp, Ruben Reedijk, Jonah Sluimer, Gijs Zijderveld en Paul de Jongh plaatsten zich met 195,45 pnt. als zevende.

De jeugdige turners van niveau-10  Daniel Qualm, Soulaiman Tajiiou, Jayden Paton, Salaheddine Benchilhi en Ryan Franken turnden 302,20 punten bijeen. Met de elfde plaats verzekerden zij zich van een finaleticket.

Lees meer over:

gymnastiek turnen o&o
Deel dit bericht met je vrienden!