vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Bijzonder succesvol “Stichting Opkikker” Lichtjestoernooi bij Groote Lindt

2 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag werd onder goede weersomstandigheden het 1e “Opkikker” Lichtjestoernooi georganiseerd op de accommodatie van v.v. Groote Lindt. Naamgever van het toernooi is de Stichting “Opkikker”, de maatschappelijk partner van v.v. Groote Lindt.

Met deelnemers vanuit alle windstreken was er een afwisselende deelnemersveld. Voor veel spelers was het de 1e keer dat zij wedstrijden spelen onder het licht van de veldverlichting. De bijzonder zachte temperaturen, de sfeerverlichting en de sportieve wedstrijden zorgde voor een heel bijzondere sfeer tijdens het toernooi.

Dankzij de uitstekende wedstrijdorganisatie en de scheidsrechters verliep het toernooi zonder bijzonderheden. Een stressmoment was nog wel het spontaan uitvallen van de veldverlichting op een van de velden maar dat kon gelukkig voor het invallen van de duisternis worden opgelost. Omstreeks 19.30 uur verlieten de ruim 200 deelnemers moe maar voldaan sportpark Bakestein. De organisatie kan terugkijken op een heel speciaal toernooi. In het voorjaar van 2016 wordt de tweede editie van het lichtjestoernooi georganiseerd.

Foto © V.V. Groote Lindt.

 

Deel dit bericht met je vrienden!