woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Groote Lindt start samenwerking met praktijk voor Fysiotherapie

27 oktober 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - In het seizoen 2015/2016 is VV Groote Lindt een samenwerking gestart met Praktijk voor Fysiotherapie Berger,Twilt en Tielman. De praktijk voor Fysiotherapie, Manuele therapie, Kinderfysiotherapie en Fysiofitness is gevestigd in Gezondheidscentrum Nederhoven. Een samenwerking met voordelen voor alle leden van VV Groote Lindt.

De huidige situatie
Op dit moment bestaat het verzorgingsteam van VV Groote Lindt uit Miranda Klootwijk en Cock Kraaijeveld. Ieder (jeugd)lid van Groote Lindt kan gedurende het gehele voetbalseizoen een beroep doen op de diensten van Cock en Miranda. Het team is iedere dinsdagavond en donderdagavond aanwezig in de verzorgingsruimte. Cock is op zaterdag en doordeweekse wedstrijden tevens de vaste verzorger tijdens de wedstrijden van het eerste elftal.

Telefonisch consult
Voor Miranda en Cock is de mogelijkheid gecreëerd om telefonisch contact op te nemen met de fysiotherapeuten Christiaan Bax, Desiree Baan en Joyce Bellaart. Tijdens het telefonisch consult wordt er gesproken over de blessures van zowel de selectiespelers als alle overige (jeugd)spelers. Joyce is overigens speciaal voor de jeugd van VV Groote Lindt beschikbaar als Kinderfysiotherapeut. Christiaan, Desiree en Joyce kunnen bijvoorbeeld een advies voor verdere behandeling uitbrengen. En indien gewenst worden leden natuurlijk doorverwezen naar de praktijk om zo snel mogelijk geholpen te worden voor verder herstel. Voor selectiespelers bestaat hierbij de mogelijkheid om op korte termijn de verdere behandeling te starten in de praktijk.

Promotie
Om de samenwerking continue onder de aandacht te brengen en te houden zijn er meerdere uitingen aangebracht. Zowel bij de verzorgingsruimte als in de kantine zijn borden geplaatst en op de website is op een prominente locatie een banner opgenomen met de mogelijkheid om direct de website van Praktijk voor Fysiotherapie Berger, Twilt en Tielman te bezoeken.

 

Deel dit bericht met je vrienden!