woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Is het Zwijndrechtse of Dordtse brug

24 oktober 2015

ZWIJNDRECHT -De nieuwe column van Chris Moorman ''Is het Zwijndrechtse of Dordtse brug''

Dagelijks trek ik door Zwijndrecht en door de regio Drechtsteden. Dat doe ik veelal op de fiets omdat dit heel wat sneller gaat dan de auto. Toch is het wel handig als je naar Alblasserdam of Papendrecht/Sliedrecht rijd om dan met de auto te gaan. Natuurlijk kan je ook de meest traditionele methode kiezen met de pont (waterbus) snel, handig en de fiets kan mee.

Het is een beetje afhankelijk wat en waar ik iets moet doen of welke tijd ik er moet zijn. De waterbus kent geen fileproblemen maar wel een eindtijd daarmee blijft het keuzes maken. Deze week zag ik een foto met een onderschrift brug van Alblasserdam naar Zwijndrecht. Ik moest wel even lachen want onze buren zullen daar van gruwen.  Lees de gehele column

Deel dit bericht met je vrienden!