donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatros sluit veldseizoen af

19 oktober 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag zijn de laatste korfbalwedstrijden van de eerste helft van de veldcompetitie gespeeld. Slechts 10 Albatrosteams kwamen op deze sombere en frisse zaterdag in het veld en de rood-witten waren niet bijzonder op dreef. Er werd alleen gewonnen door senioren 8 en B3 die respectievelijk Good Luck 4 en Twist B2 versloegen met 11-6 en 2-8.

Kampioen senioren 7 legde het af tegen DVS 3 en A3 greep naast het kampioenschap door bij Thor A1 met 14-11 te verliezen. Wel een punt voor C4 (1-1 bij Springfield C2) en E3 (5-5 bij PKC E5).

Albatros sluit het veldseizoen af met zes kampioenen (S7, MW2, B1, B2, D3 en E4).
Inmiddels zijn de zaaltrainingen begonnen en afgelopen vrijdag nam het recreantenteam al deel aan een toernooi bij PKC. Er werd vijf keer verloren, maar het was gezellig en de bitterballen waren lekker.

Deze week gaat er ondanks de herfstvakantie volop getraind worden als voorbereiding op het zaalseizoen. De eerste oefenwedstrijden worden zaterdag gespeeld en op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober zal het Klinktoernooi in de Develsteinhal verspeeld worden. Gastheer Albatros ontvangt dan de selecties van KCR, Pernix en PKC in een sfeervolle ambiance.  Immers, na het kampioenschap van maart 2015 speelt Albatros weer in de Overgangsklasse en is de schotklok en de jurytafel dus weer terug in de Zwijndrechtse sporthal.

Foto: Albatros bereidt zich voor op het zaalseizoen
 

Lees meer over:

korfbal vkv albatros
Deel dit bericht met je vrienden!