vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Record aantal plaatsingen voor Twirlteam Accelerando

19 oktober 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Nog twee maanden te gaan voor de (voorrondes van de) nederlands kampioenschappen twirlen gaan  starten en nu al is zeker dat Twirlteam Accelerando met 50 optredens mag gaan deelnemen. Een record aantal voor een twirlvereniging. Afgelopen zaterdag 17 oktober nam Accelerando deel aan een van hun laatste wedstrijden in Arnhem.

Dit bleek wederom een wedstrijd waarbij solisten bij verschillende onderdelen hele mooie resultaten wist te behalen. Met name solist Manon Pap, het duo Amber van Ooijen en Xanthi Romein en een ensemble die pas na de zomervakantie is gestart welke bestaat uit Manon en Emma Heppenhuis, Bonita de Ruiter, Romy Kruyt en Larissa Leensvaar.

Deze solisten behaalden namelijk allemaal een promotie. Manon bij het onderdeel I baton, het duo bij het onderdeel duo twirling en het ensemble bij het onderdeel small team twirling. Deze vereniging zal nog aan 1 wedstrijd in Zevenhoven in november gaan deelnemen waarna de trainingen nog hard door zullen gaan voor deze kampioenschappen.
 

Lees meer over:

accelerando twirlen
Deel dit bericht met je vrienden!