woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Pizzabezorger op 10 oktober mishandeld en beroofd, politie zoekt getuigen

16 oktober 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Een 15-jarige pizzabezorger uit Zwijndrecht is op 10 oktober tussen 18.45 en 18.55 uur door vijf jongens mishandeld en beroofd. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer kwam net terug van een bestelling en reed op die zaterdagavond op zijn elektrische bezorgfiets op de Laurensvliet ter hoogte van Het Loket, toen twee jongens op het fietspad gingen staan en hem de weg blokkeerden. Al snel kwamen er drie andere jongens bij. Eén van de in totaal vijf jongens beval het slachtoffer van zijn fiets af te stappen. Meteen daarna begonnen alle jongens de bezorger te slaan en te schoppen. De pizzakoerier raakte niet ernstig gewond, maar liep wel vele blauwe plekken en kneuzingen op. Hij moest zijn portemonnee met enkele tientjes erin afgeven.

De vijf jongens hadden allen een getinte huidskleur en spraken met een accent.

Bel de politie
Heeft u de overval zien gebeuren of heeft u andere informatie die helpt in het onderzoek? Belt u dan met de politie via 0900-8844 en vraag naar de afdeling RTO van de politie Rotterdam. Als u uw naam liever niet bekend maakt, belt u met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Lees meer over:

pizza laurensvliet
Deel dit bericht met je vrienden!