maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Burgemeester bezoekt 60 jarig huwelijkspaar Van den Oever

6 oktober 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Woensdag 30 september jl. bezocht burgemeester Dominic Schrijer het echtpaar van Den Oever om hen namens het gemeentebestuur te feliciteren met hun 60 jarige huwelijk.
 
Mevrouw Van den Oever vertelde dat, nadat zij uit Rotterdam waren vertrokken, zij al jaren naar volle tevredenheid in Zwijndrecht wonen. Sinds mei jl. woont het echtpaar aan Het Anker en hebben zij een prachtig uitzicht op het plein van Winkelcentrum Walburg en de bezigheden die daar plaats vinden zoals onder meer de weekmarkt op donderdag. Meneer Van den Oever vertelde burgemeester Schrijer dat hij vroeger heeft gevoetbald bij Sparta in Rotterdam en daarna jaren trainer is geweest van diverse voetbalclubs in de regio. Ook bij de voetbalvereniging Zwijndrecht, nu Z.B.C.

Lees meer over:

burgemeester jubileum huwelijk
Deel dit bericht met je vrienden!