maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Winst voor de Nederlandse mannen in interland tegen Wit-Rusland

5 oktober 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bart Deurloo en Frank Rijken, beiden lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, hebben zaterdag in Hoofddorp met hun team de interland wedstrijd tegen Wit-Rusland overtuigd gewonnen

Met een puntentotaal van 345.375 bewezen de Oranje-mannen opnieuw goed op weg te zijn richting de Olympische Spelen in Rio de Janeiro volgend jaar.
Individueel werd het ook een Nederlands feestje met Bart Deurloo op de 1e plaats, Andrey Likhovitskiy (Wit-Rusland) werd 2e, Casimir Schmidt op nummer 3, Frank Rijken direct daarachter, gevolgd door Jeffrey Wammes als 5de en Michel Bletterman nam de  6de  plaats in.

Boudewijn de Vries en Karl Kosztka (beiden eveneens lid van O & O) namen buiten het team deel aan deze ineterland. Zij  werden respectievelijk 7e en 12e. Anthony van Assche kon vanwege een lichte blessure niet voluit gaan.
 

Lees meer over:

o&o interland turnen
Deel dit bericht met je vrienden!