vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Feestvreugde bij Twirlteam Accelerando

5 oktober 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Wat een wedstrijd heeft Twirlteam Accelerando achter de rug. Tijdens hun jubileum (voor het 25 keer organiseren van een solistenconcours voor twirlend nederland) op zaterdag 3 oktober in de Develhal in Zwijndrecht behaalden 4 meiden een dik verdiende promotie naar een hogere categorie in hun leeftijdsklasse.

De promoties werden uitgereikt aan de solisten in de categorie 1-baton Romy Kruyt, Tamara Klaasse en Marleen Brugmans. Bij de categorie super x strut behaalde Bonita de Ruiter een promotie. Deze vereniging heeft ook een paar large teams. Het C-team (het jeugdteam; preteen beginners) behaalde meer dan 70 punten! Een hoge score dat direct toegang geeft tot de nederlands kampioenschappen. Deze kwalificatie hadden ze al binnen, maar het blijkt dat dit team het dik verdiend heeft.

Ook het B-team wist deze dag hun kwalificatie voor de kampioenschappen te behalen. De feestvreugde was groot. Er konden deze dag vele mooie nieuwe routines worden gezien en de meiden van Twirlteam Accelerando kunnen dan ook terugkijken op een zeer geslaagde wedstrijd. Na afloop van deze wedstrijd werd hun vrijwilligster Leny Beerentemfel voor haar 40 jaar vrijwilligerswerk bij hun vereniging én bij het rode kruis door de burgemeester van Zwijndrecht  Dominic  Schrijer benoemd tot lid in de orde van oranje nassau. Een speciaal moment voor haar. Dit kwam voor Leny als een complete verrassing. Twirlteam Accelerando en het rode kruis zijn haar zeer dankbaar voor de door haar verrichte diensten.
 

Lees meer over:

accelerando twirlen team-c
Deel dit bericht met je vrienden!