Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Samen ervoor zorgen dat iedereen de hulp en aandacht krijgt die iedereen verdient

30 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - “Samen zorgen we ervoor dat iedereen de hulp en aandacht vindt die iedereen verdient”. Want als iedereen voor één ander zorgt, is iedereen geholpen! Daarom: zoek elkaar, vind elkaar, www.zwijndrechtvoorelkaar.nl

Zorgvoorelkaar Zwijndrecht: doe mee!
In Zwijndrecht zorgen we al veel voor elkaar. Toch zijn er altijd mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Ook door de bezuinigingen op WMO en AWBZ kunnen juist de kleine dingen steeds lastiger worden. Denk aan de wekelijkse boodschappen, kopje thee voor de gezelligheid, incidenteel vervoer naar ziekenhuis of fysiotherapie. Vaak een kleine moeite, maar een enorm groot gebaar.

Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat iedereen in Zwijndrecht geholpen wordt. Laten we de zorgzaamste gemeente van Nederland worden!

Help jij ook mee? Meld je aan op www.zwijndrechtvoorelkaar.nl  en vraag al je vrienden, familie, buren en bekenden dit ook te doen. Ook als je niet in Zwijndrecht woont, want overal in Nederland is meer burenhulp nodig. Heb je zelf hulp nodig? Stel dan je vraag veilig en betrouwbaar op www.zwijndrechtvoorelkaar.nl.

Alvast bedankt voor je hulp!

Team Zwijndrechtvoorelkaar.

Deel dit bericht met je vrienden!