Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Bloemenbuurtkinderen kiezen zelf hun speelplek

30 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Vanaf medio 2016 gaat de gemeente in de Bloemenbuurt-West de riolering vervangen en de gehele openbare ruimte herinrichten. Ook de speelplek aan de Hortensiastraat wordt dan vernieuwd. De gemeente wil de kinderen uit de buurt zelf hun speelplek laten kiezen.

Drie ontwerpen
Op woensdag 30 september 2015, tijdens de informatiebijeenkomst in de Lindtsekerk van 16.30 tot 19.30 uur, kunnen kinderen de drie ontwerpen voor de speelplek aan de Hortensiastraat bekijken. Ze kunnen dan hun favoriete ontwerp kiezen met een heus stembiljet. Ook de ouders mogen kiezen, maar kinderen tellen dubbel.

Download stembiljet
Voor de kinderen die niet bij de speelplek-verkiezingen op de 30 september aanwezig kunnen zijn, is er nog een herkansing via de website. Hier zijn vanaf 30 september de ontwerpen te zien en kan het stembiljet ook worden gedownload. De ingevulde stembiljetten die voor 15 oktober 2015 bij de gemeente binnenkomen, tellen nog mee.

Lees meer over:

bloemenbuurt hortensiastraat
Deel dit bericht met je vrienden!