Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Doe jij ook mee met burendag vandaag in jouw straat

26 september 2015

Woon je in Zwijndrecht Heerjansdam en of HIAmbacht en is er bij jouw in de straat of wijk ook een leuke burendag activiteit georganiseerd laat het ons weten met een met een leuke foto of meerdere mag ook natuurlijk middels een reactie onder dit bericht.

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Dit jaar vieren we Burendag op 26 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

2015 is een bijzonder jaar. Burendag bestaat namelijk 10 jaar en dat mag gevierd worden! Wat ooit begon als een dag waarop 500 buurten meededen, is uitgegroeid tot een landelijk fenomeen. Inmiddels vieren ieder jaar bijna 1 miljoen mensen Burendag. Dit is jouw moment om samen met de buurt een mooi jubileumfeest op te zetten.

Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in.

Bron:  Zwijndrecht en omstreken

Lees meer over:

feest foto burendag
Deel dit bericht met je vrienden!