Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Zwijndrechtse Voetbaldagen volgend jaar weer bij Groote Lindt

24 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Voor de eerste keer in de geschiedenis werden afgelopen zomer in de laatste vakantieweek de Zwijndrechtse Voetbaldagen georganiseerd.

De KNVB had besloten om deze dagen niet meer te organiseren en voetbalvereniging Groote Lindt had door haar grote maatschappelijke betrokkenheid besloten om een vervangend evenement te organiseren voor de jeugd van Zwijndrecht en omliggende plaatsen. Door het grote succes van de eerste editie is inmiddels besloten om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

En hoewel het nog ver weg is maken we reeds nu de data bekend voor editie 2! Woensdag 17 en donderdag 18 augustus 2016 zijn de data om in de agenda te noteren en je vakantie op af te stemmen!! Meer informatie is te verkrijgen via: http://www.grootelindt.nl/index.php/voetbaldagen

Deel dit bericht met je vrienden!