Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Burgemeester reikt Zwijndrechtse onderscheiding 'De Heugel' aan mevrouw B. de Valk-Kuijper.

24 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op 22 september heeft burgemeester Dominic Schrijer mevrouw Bep de Valk uit Heerjansdam onderscheiden met de Zwijndrechtse erepenning "De Heugel".  De Gemeentelijke onderscheiding is haar verstrekt voor haar bijzondere inzet voor de Zwijndrechtse samenleving, met name in de kern van Heerjansdam.

Mevrouw de Valk-Kuijper heeft de basis gelegd voor tal van activiteiten voor de Heerjansdamse jeugd, waaronder de Avondvierdaagse, Stichting Jeugdopvang Zwijndrecht, de oprichting van het Jeugdhonk aan de Molenwei, het organiseren van de Molenweiloop, het organiseren van de Gedichtenwedstrijd voor de herdenking van gevallenen op 4 mei, het skatepark en het verzorgen van de basketbalcompetities.

Fotobijschrift: V.l.n.r. D66-fractievoorzitter Wim van der Does, de heer de Valk, burgemeester Dominic Schrijer en Bep de Valk-Kuijper
 

Lees meer over:

burgemeester erepenning heugel
Deel dit bericht met je vrienden!