Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

ZVV Pelikaan lanceert nieuwe Presentatiegids seizoen 2015-2016

21 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Voorafgaand aan de derby Pelikaan – VVGZ werd de nieuwe editie van de presentatiegids uitgereikt. Voorzitter van de Businessclub, Walter Hoogerwerf, reikte de eerste exemplaren uit aan de jeugdleden die op de cover prijken. In de gids wordt de gehele club gepresenteerd, van vrijwilligers, de jeugd en het vrouwenvoetbal tot de selectieteams van ZVV Pelikaan. Een club voor iedereen.

Het is alweer de elfde maal dat de Businessclub "Vrienden van Pelikaan", in samenwerking met drukkerij Obreen, de jaarlijkse presentatiegids uitbrengt. Geheel in eigen beheer en door medewerking van een aantal vrijwilligers is het wederom een mooi resultaat geworden!

Nieuwsgierig naar de nieuwe presentatiegids? De oplage is opnieuw vergroot om alle liefhebbers van een gids te kunnen voorzien! Ook voor u ligt er dus een exemplaar klaar in de kantine van ZVV Pelikaan.

Lees meer over:

voetbal zvv pelikaan gids
Deel dit bericht met je vrienden!