Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Lente Zwaal opgenomen in Nationale RG-Jeugdselectie

11 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Lente Zwaal, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, is doorgedrongen tot de nationale selectie ritmische gymnastiek die zich voor gaat bereiden op de Jeugd Europese kampioenschappen van 2017.

De elfjarige Lente gaat deel uit maken  van een totaalselectie van twaalf meisjes uit geheel Nederland. Onder leiding van de trainsters Sanne Kouters en Evelien van Rhenen wordt een traject van wekelijkse trainingen en weekend trainingsstages opgestart. De meisjes gaan zich voorbereiden voor deelname met een groepsoefening.

De Europese kampioenschappen ritmische gymnastiek vinden van 1 t/m 7 mei 2017 plaats in het Hongaarse Budapest.

Deel dit bericht met je vrienden!